Zuid-Holland

A&O Adviesburo als incassobureau in Zuid-Holland.

Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland. De provincie telt 3.560.205 inwoners. De provinciehoofdstad is Den Haag, de grootste stad is Rotterdam.

Zuid-Holland grenst in het westen aan de Noordzee, in het noorden aan de provincie Noord-Holland, in het oosten aan Utrecht en Gelderland, in het zuidoosten aan Noord-Brabanten in het zuiden aan Zeeland. Zuid-Holland is, afgezien van de duinenaan de Noordzeekust, zo goed als vlak en bestaat grotendeels uit polderland. Het zuidwesten van de provincie maakt deel uit van de Rijn-Maasdelta. Het westen en midden van Zuid-Holland is voor een groot deel verstedelijkt en behoort tot de Randstad, een stedelijk gebied in West-Nederland. Het oostelijk deel van Zuid-Holland behoort, vanwege het open landschap, tot het Groene Hart. In het zuiden bevinden zich de Zuid-Hollandse Eilandendie grotendeels landelijk en open zijn.

Incasso Zuid-Holland is een onderdeel van A&O Adviesburo en kunnen u helpen met de openstaande vordering(en) binnen uw organisatie. Ons kantoor werkt samen met deurwaarders in Zuid-Holland.

A&O Adviesburo is onder andere vertegenwoordigd in de navolgende gemeente of woonplaats: Rotterdam, Den Haag, etc.

Een incasso uit Zuid-Holland kan direct via ons intakeformulier ingediend worden. Wilt u eerst informatie, dan kunt u ook eerst een offerte aanvragen.

Voor Incasso Zuid-Holland kunt u ook telefonisch contact opnemen met 072-850 27 77.

Wij van Incasso Zuid-Holland staan graag voor u klaar!